browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Naturista

Ada Bojana egy csodálatos kis háromszög alakú sziget Ulcinj szomszédságában, ami ma már Montenegró egyik leghíresebb partszakasza.

Montenegro - Ada Bojana - Lovaglas

Itt élvezhetitek a természeti környezetet, a levegő tisztaságát, a napfény ízét és a kristálytiszta tenger azúrkék hullámait. A 3 km hosszú homokos strandon megtaláljátok a nyugalmat, elfelejtve a mindennapok szürkeségét. Tapasztaljátok meg a valódi természetes életérzést! Töltsétek szabadságotokat ezen a varázslatos szépségű helyen, harmóniában az ősi természettel, a testi – lelki egyensúlyt meglelve.  Képzeljétek el, hogy meztelenül sétáltok a naplementében a tengerparton, a lábaitokat a tenger vízfodrai simogatják. Ez az igazi szabadság! Ha nem éritek be a finom homok lepte stranddal, a környék nádasai meghitt romantikára csábítanak.

Montenegro - Ada Bojana - Strand bar

A sziget nappal nem csak a fürdőzők, hanem a vízi sportok kedvelőinek paradicsoma is, a tengeren szörfösök, vitorlázók, vízisízők szelik a habokat, a parton délután lovasok vágtáznak.

A szigetet dús mediterrán növényzet övezi, ahol messzire hallatszik a kabócák ciripelése, ami elmaradhatatlan déltengeri hangulatot ad az esti holdfényben a bungaló teraszán történő borozgatásokhoz,  baráti beszélgetésekhez.

Tovább Ada Bojana szálláshelyeire
Fövenyes strandra néző, közvetlen tengerparti bungalók  már 25,-€/fő/éj ártól félpanziós ellátással! 

 

  1. (szükséges)
  2. (érvényes e-mail szükséges)
  3. (szükséges)
  4. Captcha
 

cforms contact form by delicious:days