Miért utazz MUISZ taggal?

10 nyomós érv, ami az utazási irodák mellett szól

 

  A Magyar Utazási Irodák Szövetségének csak olyan utazási iroda lehet a tagja, amely a jogszabályokat betartva, korrekt módon, magas szakmai színvonalon működik, hiszen az utasok felé ez jelenti a garanciát.

  Az utas pénzt, energiát és időt takarít meg, mivel az utazás részleteivel nem kell bajlódnia. Az iroda leveszi a válláról a szervezés terhét, ráadásul a profi szervezésnek köszönhetően a végeredmény is garantáltan megfelelő színvonalú lesz.

  Könnyen adódhatnak a világ távoli pontjain váratlan és kellemetlen helyzetek, de az utazási iroda mindig segít az utasnak ha bajba kerül.

  Manapság kulcsszó a biztonság. Az utazási iroda mindent megtesz az utas biztonságáért, mindig előre tájékozódik az adott úti célról.

  Arra az esetre, ha az utast kártalanítani kell, vagyoni biztosítékkal rendelkeznek az utazási irodák.

  Rengeteg lehetőség, utazási ajánlat érhető el manapság a piacon, az utazási irodák könnyen megtalálják a legmegfelelőbbet az utas számára.

  Élménydúsabb utazást tesznek lehetővé az utazási irodák, hisz legtöbbször magyar nyelvű idegenvezetést kínálnak.

  Mivel az irodák nagy kapacitásokat foglalnak, így olyan feltételeket, árakat tudnak nyújtani, amit az egyéni utas nem érhet el.

  Ha a nyaralás helyszínén nem megfelelő színvonalú a szoba, az utazási iroda megoldja a problémát.

  Az utazásnak nagyon sok olyan különlegesen összeállított formája van, pl. a körutak, hajóutak, amelyek megannyi kis elemből állnak össze, és a legtökéletesebb összetételben csak profi szervezéssel férnek bele a programba.

Montenegró nyaralás muisz tag

Manapság ugrásszerűen bővülnek az online foglalási lehetőségek, de a gyakorlat megmutatta, hogy hiába lehet pár kattintással megvásárolni az olcsó repülőjegyet, az utazási irodák biztonságot nyújtanak váratlan helyzetekben. A szervezésnél időt takarít meg az utas, hisz leveszik a válláról a terhet és olyan élményeket kínálnak az irodák, amelyekhez az utas helyismeret és kapcsolatok híján nem juthat. Ráadásul mindezt a nagy kapacitásból adódóan legelőnyösebb áron.

Kényelem, biztonság, legjobb ár-érték arány a MUISZ tagok jelszava.

Forrás: muisz.com

Hozzászólások lezárva.