FKK paradicsom

 A nudizmus egy igazi életstílus, amely a természetes környezet teljes élvezetéről szól. A levegő, a napfény és az éltető víz közvetlen érzékelése segít hozzá, hogy megtaláld a testi – lelki egyensúlyt, és egységes harmóniában létezhess a természettel. A nudisták ars poeticája, hogy a ruha alatt mindenki meztelen. A nudizmus egy szóban foglalja össze a meztelenkedés, strand, nap, szabadság nyújtotta életörömöt.

Kérem a szállásajánlatot!

A nudista – FKK – üdülőtelepet 1973-ban hozták létre, és rögtön nagy sikert aratott a német turisták körében. A mostani üzemeltetők szeretnék visszaállítani a régi hírnevét. A felújítás alatt a nudista paradicsom apartmanjai és hotelszobái egy csillaggal magasabb kategóriába kerültek, így már három csillagos kiszolgálásban részesülhet a hatszáz ideérkező vendég. Különösen az “L” típusú, tengerparti házak népszerűek, hiszen a teraszaikról nagyszerűen lehetett élvezni a napot, a nudista sziget népszerűségét pedig az jelentette, hogy a napimádók tökéletesen el tudnak bújni a nagyvilág elől.

2012-ben felújították az “A” és “L” típusú bungalókat, minden apartman új fürdőszobával és frissen festett szobákkal rendelkezik.

Kattints a linkre az Ada Bojanai apartmanok leírásáért!

Ada Bojana - Információs térkép

Ada Bojana információs térkép

Kérem a szállásajánlatot!

Hozzászólások lezárva.