Bokaödéma. Ödéma - Mi okozhatja?

Ödéma - kardiológiai vagy más oka van?

Gyógynövény keresőGyógynövények Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen kereshetnek: ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó.

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Ha betegség szerint keresnének, kattintsanak a betegségkeresőre, ha gyógynövény szerint, akkor válasszák a gyógynövénykeresőt, majd mindkét esetben használják a legördülő listát. Hasznos böngészést kívánunk!

Rheuma, ízületi gyulladás, porckopás, rheumatoid arthritis (ujmedicina, biologika)

Milyen betegség gyógymódjára kíváncsi? Betegségek listája Gyógynövények betegségekre rovatunkban kétféleképpen bokaödéma ha szeretnék megtudni, hogy egy-egy betegségre milyen gyógynövények ajánlottak, vagy ha egy gyógynövényről szeretnék megtudni, hogy mire jó.

Melyik gyógynövényre kíváncsi? Gyógynövények listája Bokaödéma esetén a szövetek közötti térben folyadék halmozódik fel.

Ödémás láb

Bokaödéma fordul elő szív- vagy veseelégtelenségben, illetve májbetegségben. Naponta javaslunk inni egy csésze  tejoltó galaj teát.

térdfájdalommal kenőcs gél ízületek összetételéhez

Nagyon jó vízhajtó a  csipkebogyóbokaödéma inni naponta egy csészével. A vizesedést, ödémát okozhatja a szív elégtelen működése.

bokaödéma

Hetente 2 csésze galagonya bokaödéma bokaödéma tea is jó szolgálatot tesz. További vízhajtó teák a  következők:  bodzavirág ,  nyírfalevél ,  apróbojtorjáncseresznyeszár.

Ezekből napi egy-egy csészével, felváltva lehet inni korlátlan ideig, nem kell szünetet tartani.

ízületi fájdalmak nyugalomban

Az ödéma külsőleg jól kezelhető a káposzta levelével is. Egy külső levelet használunk, melyet sodrófával vagy egy üres palackkal szétnyomkodunk, és közvetlenül a bőrre helyezzük.

bokaödéma

Ruhával rögzítjük, 1 óráig hagyjuk a duzzanat helyén. Ezt naponta egyszer végezzük.

bokaödéma

Ajánlott termékek.

Fontos információk