Strandok

Bar több mint 44 km-es partszakaszán több mint 20 strand található.

Canj Canj

Petrovac felől az első, Canj, 1100 m hosszú homokos strand. Canjból hajóval érhető el a Kraljicina-Királynő strand. Ez a bari riviera ékköve, egy üledékes kőzetből felépült természetes fal övezi.

Sutomore Sutomore

Aki izgalmas strandot keres éttermekkel, bárokkal, annak a Sutomore strand a legjobb választás. Itt strandfoci és strandröplabda versenyeket tartanak egész nyáron.

Zukotrlica Zukotrlica

Bar városközpontjánál van az 1200 m hosszú Zukotrlica kavicsos strand, amit változatos mediterrán növényzet és fenyőerdő vesz körül.

Gradska Plaza Gradska Plaza

A városi strand, a Gradska Plaza, Nikola király palotája előtt húzódik 750 m hosszan. Egy részét finom homok, a másikat pedig kavics borítja. Számos turisztikai létesítmény, hotel, sportpálya épült itt. Nikola király palotája pedig a több száz éves kastélyparkkal  a szórakozási lehetőségek széles skáláját kínálja, és tényleg varázslatossá teszi ezt a strandot.

Veliki Pijesak Veliki Pijesak

Néhány tíz kilométerre Bartól Ulcinj irányába találjuk Bar leglátogatottabb strandját, a Veliki Pijesak-ot, a Nagy Homokot. A strand 380 m hosszú, és 250 m-re található a főúttól. Számos turisztikai létesítmény, étterem, diszkó van a környéken.

Val Maslina Val Maslina

Bar és Ulcinj törvényhatóság határán, Busat faluban van a Val maslina, az Oliva Hullám strand, ami a közeli olajfa ligetekről kapta a nevét. Ez egy 200 m hosszú kavicsos strand, megfelel a legmagasabb ökológiai és műszaki szabványoknak. A kiváló minőséget jelzi a strand kék zászlós minősítése is.

Hozzászólások lezárva.