Bar

Bar Montenegró legnagyobb tengeri kikötője, egzotikus tengerparti város Budvától délre. A keleti élet hagyományai, a török és albán befolyások sajátos hangulatot kölcsönöznek a városnak, ami azonnal rabul ejti az idelátogatót. A 3 km hosszú homokos strandja vonzza a turistákat. Az olasz parton fekvő Bari városával szemben fekszik, így lett a neve az olasz Antibariumból Bar. Elhelyezkedése miatt lehetőséged van Bariba komppal áthajózni ha montenegrói nyaralásod alatt szeretnél egy hangulatos olasz városkát is megismerni.

A város környékén számtalan olajfaligetet telepítettek, amik önmagukban is kellemes kikapcsolódást nyújtanak az árnyas szépségükkel. Ráadásként itt találod a világ három legidősebb olajfájának egyikét, amely több mint 2000 éves, és még mindig terem.

Kérem a szállásajánlatot!

3 km hosszú strandja miatt Bar igen kedvelt üdülőhely. A leanderekkel, pálmafákkal övezett sétány a tengerparton a strandoktól a kikötőig tart. A parton lépten-nyomon éttermekbe, cukrászdákba, bárokba botlasz, ahol elérhető árakon kóstolhatjod meg az ínycsiklandozó helyi specialitásokat, tengeri herkentyűket. Szinte minden nyári este találsz olyan szórakozóhelyet, ahol kellemes élőzene hívogat.

Minden együtt van ahhoz, hogy nyaralásod felejthetetlen élmény legyen!

 
Tengerpart

Hozzászólások lezárva.