Térdfájás hajlatban

térdfájás hajlatban

Főoldal » Térdfájás hajlatban orvos válaszol » Dr.

tej artrózis kezelésére könyökrepedés kezelése

Farkas Judit » Térdhajlatban jelentkező fájdalom Kérdés:  1 hónappal ezelőtt a jobb lábam térhajlatában éles, szúró fájdalmat éreztem. Kétnaponta jelentkezett a fájdalom ugyanott.

ízületi ízületi kezeléssel kezelik mi az ízületek és a gerinc degeneratív-disztrofikus betegségei

Elmentem orvoshoz, aki gyógytornára küldött néhány napos pihentetés után. Ugyanakkor a gyógytornáztatás után 2 napig kegyetlenül fáj ugyanott a lábam, és sokszor mozgásomban is korlátoz már.

fenék fájdalom az ízületekben nagymama recepteit ízületi gyulladásokra

Gyerekekkel foglalkozom és megfigyeltem az elmúlt 1 hónapban, hogy főleg a guggolás térdfájás hajlatban fájdalmat, illetve lépés közben a hajlítás. Vajon mi az oka a fájdalomnak? Miképpen kezelhető úgy, hogy például műtétre ne kerüljön sor?

térdfájás hajlatban a test duzzanata és ízületi fájdalmak

Farkas Judit ;15 márciusi    InforMed Térdfájás hajlatban  A fájdalomnak többféle oka lehet: a térdhajlító inak mentén létrejövő gyulladástól kezdve a térdízületi folyadék felszaporodásán keresztül a rostos porcok hátsó szarvának kopásáig többféle variáció jön szóba. Elmondása alapján nem tűnik feltétlenül műtéti esetnek, de azért térdízületi UH-vizsgálatot, és a gyógytorna mellett gyulladáscsökkentő-fájdalomcsillapító gyógyszer szedést is javasolok.

Kapcsolódó cikkek a Térdsérülések, elváltozások rovatban olvashatók.

térdfájás hajlatban

Fontos információk