Lóízületi fájdalombalzsam, Virde hűsítő lóbalzsam g

Virde Pferde Ló Balzsam Forte Hűsítő 200ml

az ízületek fájnak, mint a gyógyszerek

Mióta a Hola lóízületi fájdalombalzsam keveréket használom lovam váll és lapocka gyulladása megyszűnt. Lovagolható, sokkal virgoncabb.

kezelje az ereket és az ízületeket ló kenőcs ízületi fájdalmak kezelésére

Amelyik lónak visszatőrő sántasága van ideális a kezelésére. Az állatorvosok se tudtak már segíteni, ugye az erős gyögyszerek hamar tönkreteszik a veséket és a gyomrot. Viszont a gyógynövények sokat segítettek ezen a téren is. Ajánlani tudom mindenkinek.

Termékleírás A Virde Hűsítő lóbalzsam forte tradicionális svájci receptúra alapján készült, értékes bioaktív összetevőket tartalmazó balzsam. Hűsíti a fáradt, sajgó izmokat, használható ízületi gyulladások enyhítésére, hátmerevség esetén izomlazításra. Mellkaskenőcsként légzéskönnyítő hatású. Hűsítő tulajdonságát a mentol és kámfor tartalmának, valamit eukaliptusz és borsmenta illóolaj tartalmának köszönhetőek.

Díjlovam lábtőízületi gyulladása miatt kezdtük el használni a gyógynövényeket. Lassan harmadik hete kapja és látványos a változás.

Nincs most intenzív munkában, állatorvosi javaslatra kontrollált mozgatás alatt tartjuk, de a korábbi négy hónap stagnálása után nagyon reménykeltő a jelenlegi helyzet.

a legjobb gyógyszer az osteochondrosis súlyosbodására

Én a gyógynövényeknek tudom be a hatást. Mivel a termék doppingos, így tavaszra leállunk vele, de addig támogatom vele lovam gyógyulását.

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

Másoknak is ajánlom. Anette Idős öregecském lóízületi fájdalombalzsam már két hete, állatorvosom ajánlotta. Ha pihen jobban van, de amint kicsit mozgatjuk pár perc után fájlalja magát. Munkát nem kap, csak sétálni szeretnék vele, hogy neki se legyen unalmas.

lóízületi fájdalombalzsam

Eddig sajnos ez nem volt lehetséges, de mostanában később kezd el sántikálni, nem tart vissza annyira. Szerintem segít neki a gyógynövény, de még nem kapja elég ideje, hogy kiderüljön.

Gergely Balázs Hátfájós iskolalónak vettük. Mióta eszi, nem sunyít a vendégekre felszálláskor, nem rúg nyergelésnél. Szívesebben dolgozik, azért agyon nem erőlteti magát, de láthatóan nincsenek fájdalmai.

a kéz duzzanatát ízületi fájdalom okozza

Egész szezonban kapni fogja. Írja meg véleményét.

ízületi kúpok tinktúrája

Fontos információk